overnachten

overnachten

01 juni 2021 - 22

nieuwe ACCOMMODATIES

Vanaf mei 2021 kunnen er nog meer mensen genieten van ons prachtige buitengoed. Dan zijn namelijk onze twee nieuwe natuurhuisjes klaar! Ook deze huisjes zijn volledig uitgerust met keuken en badkamer.

In deze accommodaties geniet je met z'n tweetjes in luxe van het Brabantse landschap. Op de vide zijn daarnaast twee éénpersoonsbedden waar eventueel de kids kunnen slapen.

onze knusse natuurhuisjes

Op Buitengoed De Bollen staan drie gezellige natuurhuisjes: De Bolle Ackers, De Rooij Ackers, en De Weide Ackers. In de huisjes is alles aanwezig wat je nodig hebt, inclusief keukentje en badkamer.

In deze nostalgische en comfortabele vakantiehuisjes is plaats voor een stel en eventueel één kind onder de drie jaar. Omringd door het groen op ons prachtige groene buitengoed is dit de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving.

Sfeervolle plek
Het Bakhuisje overview

ons historische bakhuisje

Een van de historische bouwwerken op Buitengoed de Bollen is het Bakhuisje. Een prachtig plekje dat wij hebben omgebouwd tot een romantische gastenkamer. Het Bakhuisje is ideaal voor stellen. In het bed op de vide kan daarnaast nog een kind slapen.

De badkamer is volledig uitgerust. Er is geen keuken, wel een Nespresso-apparaat, magnetron en koelkast. Kortom een heerlijke plek om je terug te trekken en te genieten van het prachtige Brabantse landschap.

ultiem genieten in onze dutchtub

Ontspan en kom tot rust in onze Dutchtub. Dit houtgestookte buitenbad voor 2 is vanaf nu te boeken bij je overnachting.
 
Het water wordt verwarmd door een vuur dat je stookt in de spiraal aan de buitenzijde van het bad. Natuurlijke circulatie zorgt ervoor dat het koudere water onderin het bad de spiraal in gaat en er bovenaan verwarmd weer uitstroomt.
 
De tub kost 50 euro per stookbeurt inclusief hout.
 
Weltevree_Dutchtub_loveseat_Gallery_8
Weltevree_outdooroven_gallery_66

rustiek koken in de outdooroven

Bak je eigen gemaakte pizza’s, kook heerlijke ovengerechten of gebruik de grill om te barbecueën in onze outdooroven. Er gaat niks boven de geur en smaak van koken op een houtvuurtje, en je blijft ook nog eens lekker warm.
 
De buitenoven kost 15 euro per stookbeurt inclusief hout.
 

Testimonials

Lees meer reviews van onze gasten op Google.