overnachten in een tiny house

overnachten in een tiny house

Tiny house midden in het

Tiny house midden in het

Op Buitengoed de Bollen geniet je in een knus en comfortabel tiny house van al het moois dat het Brabantse landschap te bieden heeft. Midden in het groen, in het eeuwenoude buurtschap Straten, verblijf je in onze nostalgische vakantiehuisjes.

Op ons buitengoed staan vijf tiny houses en één gastenkamer. Alle huisjes zijn van alle gemakken voorzien, met volledige uitgeruste keuken en badkamer. Gastenkamer 'Het Bakhuisje' is een historische bouwwerk dat wij hebben omgebouwd tot een romantische gastenkamer.

Bekijk hieronder al onze accommodaties. Klik op de tegels om meer te lezen en de beschikbaarheid te bekijken. Klik hier voor een overzicht van de beschikbaarheid van alle accommodaties.

Maak je verblijf aangenamer

Maak je verblijf aangenamer

Wij helpen je graag om je verblijf nog prettiger te maken. Boek bijvoorbeeld een houtgestookt buitenbad, buitenoven, of huurfietsen bij je verblijf. Of bekijk onze tips voor de omgeving. Klik op de tegels hieronder voor meer informatie.

Hoe onze gasten hun verblijf beoordelen

Buitengoed De Bollen
5.0
aangedreven door Facebook

Plattegrond

Plattegrond Buitengoed De Bollen

Bekijk beschikbaarheid

In onderstaande kalender zie je de beschikbaarheid van al onze accommodaties. Een groen vlakje betekent dat het huisje nog vrij is, rood betekent bezet. Klik op een beschikbare datum om te boeken.

De huisjes kunnen geboekt worden voor een weekend, midweek, of week.

 Op 15 mei 2022 zal op het terrein van Buitengoed De Bollen het Brabants Liedjes Festival plaatsvinden. Hierbij zal live muziek gespeeld worden vanaf 14:00u tot ongeveer 21:00u. Jullie zijn uiteraard van harte welkom! Entree is gratis.