eropuit rond de bollen

proef en geniet Land van Oirschot

Buitengoed De Bollen ligt vlakbij het gezellige en monumentale dorp Oirschot. In en rond het oude centrum vind je sfeervolle winkels, restaurants, en terrasjes voor een gezellig dagje uit. Mode, horeca en cultuur wachten erop om ontdekt te worden. Op z’n Oirschots natuurlijk, in een omgeving van historie en bourgondisch genieten.

De streekproducten uit het Land van Oirschot zijn verrassend van smaak, puur en origineel. Maar vooral: met veel vakmanschap en passie geproduceerd.

De markt van Oirschot
Monumentaal Oirschot

dorps genieten

Het dorp heeft als ‘Monument in ’t Groen’ ruim driehonderd monumenten. Oirschot zit vol met verborgen parels. Zowel rond de Markt, in Spoordonk of de Beerzen, als in het uitgestrekte buitengebied. Met smalle straatjes en twee prachtige kerken in het centrum, twee beschermde dorpsgezichten, verstopte culinaire verassingen en culturele geheimen.

Op de website van Visit Oirschot vind je veel informatie en tips voor activiteiten, winkelen, uitgaan en galleries en musea.

Neem ook eens een kijkje op de website van Tip Oirschot:

Monumenten en bezienswaardigheden

Musea, theater en kunst

Rondleidingen

Eten en drinken

Monumentaal Oirschot
Vandeoirsprong bierbrouwerij

voor de hele familie brabants vertier

Buitengoed De Bollen ligt tussen drie grote Brabantse steden in: Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. In de gehele regio is van alles te beleven. Wat dacht je van een dagje Efteling of Safaripark de Beekse Bergen?

Bezoek de website van Visit Brabant voor informatie over alle evenementen en bijzondere dingen die in de provincie te vinden en beleven zijn.

Ingang van de Efteling
Touren met een klassieke auto

toeren met een klassieke auto

Verken de omgeving in een klassieke auto. Ultiem ontspannen doe je met een prachtige oldtimer via klassiekershuren.nl. Rustig toeren over de mooiste wegen, van dorp naar dorp, de fijnste terrasjes: rijdend in een van de klassiekers kom je van alles tegen.

Boek een arrangement bestaande uit 1 of 2 overnachtingen voor 2 personen en 1 dag toeren met een klassieker. Per overnachting is een heerlijk ontbijt inbegrepen. Je bepaalt zelf op welke dag en met welke oldtimer je gaat toeren.